Passie...

Gezellig en vooral lekker tafelen in een relaxt kader met een 'no nonsense' karakter. Dat is waar Nils en Annelies van Petit Cuistot voor staan.  Samen willen ze de gasten laten genieten van eerlijk & lekker eten, verrassende wijnen en een spontane, gemoedelijke bediening. Hier geen ingewikkelde gerechten maar pure eenvoud die alle smaken ideaal tot zijn recht doen komen. Bij mooi en warm weer is het gezellig tafelen op het terras. Want wat is er in de zomer beter dan heerlijk genieten van de zon in een glas wijn.

Nils Proost

Als chef van Petit Cuistot gaat Nils op zoek naar heerlijke combinaties van wijnen en gerechten. Ervaring leert hem dat topwijnen zoveel beter tot hun recht komen als ze worden gecombineerd met zo weinig mogelijk verschillende ingrediënten. De eenvoud siert, zeg maar. Smaakvolle gerechten brengen met zo weinig mogelijk liflafjes, is dan ook zijn grootste uitdaging!

 

Annelies Tersago

Als echtgenote van onze Chef, Nils Proost, is Annelies de geknipte persoon om de rol van gastvrouw op zich te nemen en er mee voor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt in het restaurant. Met haar brede glimlach zorgt ze ervoor dat iedereen zich hier thuis voelt.