Boozy Brunch Spring
May
7
12:00 am00:00

Boozy Brunch Spring

Op zondag 7 mei organiseren we de lente-editie van Boozy Brunch op een nog geheime toplocatie in Lier. Quality food zal gemixt worden met quality music & drinks. Tickets zijn online te koop via www.boozybrunch.be. Plaatsen zijn beperkt! Wees er dus snel bij!

Boozy Brunch Winter
Feb
5
12:00 pm12:00

Boozy Brunch Winter

Op zondag 5 februari organiseren we de wintereditie van Boozy Brunch op een nog geheime toplocatie in Lier. Quality food zal gemixt worden met quality music & drinks. Tickets zijn online te koop via www.boozybrunch.be. Plaatsen zijn beperkt! Wees er dus snel bij!

Boozy Brunch
Nov
6
12:00 pm12:00

Boozy Brunch

  • Lier Belgium

Op zondag 6 november organiseren we de tweede editie van Boozy Brunch op een nog geheime toplocatie in Lier. Quality food zal gemixt worden met quality music. Tickets zijn online te koop via www.boozybrunch.be. Plaatsen zijn beperkt! Wees er dus snel bij!

 

 

Jong Keukengeweld
Oct
1
Oct 31

Jong Keukengeweld

  • Petit Cuistot

Voor het derde jaar op rij zijn we geselecteerd voor de actie Jong Keukengeweld. In oktober 2016 en maart 2017 kunnen jongeren tot en met 30 jaar weer voor een spotprijsje bij ons komen dineren of lunchen. Reserveer tijdig je tafel voor oktober via www.jongkeukengeweld.be